Letní KICK OFF našeho ředitelství se konal v prostorách nádherného hotelu Orea hotel Santon v Brně.

Letos jsme se rozhodli pojmout KICK OFF více teambuildingově a na rozdíl od předchozích ročníků, jsme KICK OFF uspořádali pouze s jednodenní pracovní částí, na kterou jsme navázali velmi příjemným společným večerem.

Náš KICK OFF se nesl v duchu zdokonalování se a proto jsme se věnovali tématům, jako jsou náborování, volání, on-line sjednavače, sebeprezentace, servis klientů ale také plány na další pololetí a samozřejmě nechyběla ani velmi úspěšná Call party. Letos se prezentování kromě našich zkušených obchodníků a interních hostů ujali také naši nováčci, pro které to byla mnohdy první podobná zkušenost a měli tak možnost si na chvíli vyměnit role a vyzkoušet si, jak moc důležité je umět zaujmout a nebýt ,,pouze,, posluchač. Těchto rolí se bravurně zhostil David Velikovský, který si připravil prezentaci na téma 10 tipařů na hlavu a také Petr Hámor a Tomáš Procházka z ředitelství Jana Křetínského, kteří se ve své prezentaci věnovali online sjednavači a servisům z našeptávače, kterým se již několik měsíců úspěšně věnují.

Svojí návštěvou nás pak poctil náš kolega Jakub Urban s prezentací na téma Týmová práce je nejvíc a také Ředitel investičního poradenství,, pan Mgr. Jiří Čadek, který nám představil novinky společnosti Moneco.

A protože se naše ředitelství drží hesla: Po práci legraci, tak legrace nemohla chybět ani na závěr našeho letního KICK OFF, který jsme společně zakončili výborným grilování na hotelové terase s výhledem na Brněnskou přehradu a tím i úspěšné pololetí.